Hjemmeside Kilentannlegen_0015

Om oss

Velkommen til oss Kilentannlegen! Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg, og bli bedre kjent med de ansatte.

Tannbehandling med fokus på kvalitet

I det du velger ta kontakt via kontaktskjema eller ringer klinikken vil du få snakke med en av våre flinke tannhelsesekretærer. De har noen rutinespørsmål før undersøkelsen slik at vi er best mulig forberedt. Sammen finner dere en tid som passer deg.

Til deg som er engstelig for tannbehandling er det ingenting å grue seg til vi har mange års erfaring og jobber med dette daglig.

Første gang du besøker oss

Som ny pasient hos oss tar vi oss tid til å undersøke, kartlegge og planlegge den behandlingen som passer for deg og din tannhelse.

Ny undersøkelse innebærer at tannlegen tar røntgen. Klinikken investerer i moderne teknologi og med vår splitter nye røntgen utstyr får tannlegen en fullstendig oversikt over hele tannsettet ditt.

En undersøkelse hos oss har varighet på 60 minutter.

Ha din regelmessige undersøkelse hos Kilentannlegen:

Som pasient hos oss kan vi hjelpe deg med å ivareta din tannhelse. Ved at du går regelmessig til undersøkelser hos tannlege eller hos tannpleier hjelper vi deg med å holde tennene dine friske. Under en rutine undersøkelse vill tannlegen/ tannpleieren sjekke tannsettet, tannkjøttet og munnhulen.

Om du er innom for akutt behandling eller for din årlige sjekk vil du alltid møte topp service og god oppfølging fra vårt dyktige team.

Thea

Thea Charlotte

Klinikkleder
betaling

Betaling

Vi gjør oppmerksom på at all tannbehandling betales på klinikken. Du kan betale med kort i resepsjonen.

helse

Helseopplysninger

For at vi skal kunne gi den en tryggest mulig behandling, kan være en fordel at du tar med dine oppdaterte helseopplysninger og medisinoversikt når kommer til timen.

tannlegeskrekk

Tannlegeskrekk?

Vi jobber daglig med pasienter som har tannlegeskrekk, eller skrekk for tannbehandling. Med vår lange erfaring gjør vi vårt ytterste for at du skal føle deg trygg hos oss!

Tannlegeskrekk
Smiling millennial woman talking on the phone at home, happy young girl holds cellphone making answering call, attractive teenager having pleasant conversation chatting by mobile with friend

Ubenyttede avtaler

Om du må endre avtalen din hos oss må du gi beskjed senet 24 timer arbeidsdagen før oppsatt tid. Det betyr at har du for eksempel en avtale mandag morgen må du endre den senest fredag morgen for å ikke å ikke bli fakturert for den ubenyttete timen.

Kontakt oss
kilentannlegen

Jobbe hos oss?

Vi er alltid ute etter å utvide teamet vårt med kompetanse. Send din CV til post@kilentannlegen.no, eller kontakt oss via hjemmesiden.

Kontakt oss

Møt de ansatte

 • Tannleger / Spesialister

  Ved Kilentannlegen jobber det i dag to tannleger og en spesialist i oral kirurgi og meidisn . Vi vektlegger moderne utrustning og teknologi, og kurser oss kontinuerlig både i Norge og internasjonalt.

  • Reidar

   Reidar Fjeldheim

   Fagansvarlig, Tannlege
  • Manglende-ansattbilde

   Ida Osland

   Tannlege
  • Manglende-ansattbilde

   Wit Thomsen

   Spesialist i oral kirurgi og medisin
 • Hjelpepersonell

  Vi har også et veldig dyktig hjelpepersonell som gjør en fantastisk jobb. De er med og sørger for at du får en flott opplevelse hos Kilentannlegen.

  • Thea

   Thea Charlotte

   Klinikkleder
  • Manglende-ansattbilde

   Kristin

   Autorisert tannhelsesekretær

Våre tjenester

Kilentannlegen er en moderne klinikk med fokus på kvalitet i alle ledd. Her kan du lese mer om noe av behandlingen vi tilbyr på klinikken.

Les mer