Smiling millennial woman talking on the phone at home, happy young girl holds cellphone making answering call, attractive teenager having pleasant conversation chatting by mobile with friend

Undersøkelse

Undersøkelse

Ditt første besøk hos oss:

Alle grunner er gode for å ta kontakt med tannlegen, om du føler at du trenger en tannsjekk,har fått akutte smerter eller rett og slett bare har spørsmål vil vi hjelpe deg.

For alle vi ikke har møtt før gjør vi en kartlegging av deg og din tannhelse. Vi tar nødvendige røntgenbilder, oppdaterer allmenn helsestaus og vurderer hele munnhelsen din.

Dersom du ønsker det kan du få snakke med tannlegen før du kommer også, bare gi oss beskjed så ordner vi dette for deg.

Om du har akutte behov finner vi ut av det. Da prioriteter vi å gjøre deg smertefri eller redde dagen hvis det har oppstått noe som er for synlig.

Andre tannhelsebehov som ikke haster like mye finner vi en ny tid til.

Rutineundersøkelser og innkalling:

Vi anbefaler at alle får gjennomført regelmessig tilsyn med tannhelsen sin. Hvor ofte avhenger av hvordan akkurat din tannhelse er.

Har du fått mye tannbehandling opp igjennom livet, har tannkjøtts-problemer eller har fått endringer i din generelle helse og har begynt med medisiner vil det være fornuftig med fast innkalling, for eksempel èn eller flere ganger i året.

Dersom du har tenner uten fyllinger og friskt tannkjøtt kan det holde med en status annet hvert år.

En profesjonell rens og vask av tennene føles uansett helt fantastisk, og fjerner tannsten og mye av de misfarginger tennene kan få fra mat og drikke. Det er mange som sier: det føles som jeg har fått helt nye tenner i munnen.