Cropped shot of a nurse holding oxygen mask for a female patient during surgery healthcare living profession help assistance health operation medicine clinic treatment concept.

Narkose hos tannlegen

Narkose hos tannlegen

Hos  Kilentannnlegen har vi lang erfaring med å gjennomføre tannbehandling i narkose eller dyp sedasjon med anestesilege tilstede under behandlingen. Vanligst er dyp sedasjon der du får et bedøvelsesmiddel gjennom en liten kanyle på hånden som sørger for at du sover under behandlingen. Noen ganger klarer det seg med beroligende piller før behandlingen mens de vanskeligste tilfellene løses med full narkose.

Uansett hvilken kategori du tilhører har Kilentannlegen stor erfaring med slik behandling og anestesilege som sørger for at du sover trygt og sikkert mens tannlegen reparerer eller erstatter tennene dine. Siden vi hos Kilentannlegen har Cerec systemet får du det meste av behandlingen gjort ferdig på en seanse. Helkeramiske kroner og broer fremstilles mens du sover, slik at du slipper å gå med midlertidige kroner, og kanskje flere behandlinger i narkose. Teamet vårt er svært godt drillet og har mye erfaring i planlegging og gjennomføring av tannbehandling i narkose

Sliter du med tannlegeskrekk? Vi utfører tannbehandling i narkose. Narkosetannlege er til for deg som

  • Noen klarer ikke å gjennomføre vanlig tannbehandling.
  • Det kan skyldes angst for det som skjer hos tannlegen(odontofobi eller som det kalles ”tannlegeskrekk”)
  • Svært lett for å få brekning
  • Vanskelig for å gape
  • Andre fysiske begrensninger som gjør vanlig tannbehandling vanskelig eller umulig