Hos Kilentannlegen har vi en Cone Beam Computer Tomograph (CBCT). Dette er et røntgenapparat som tar tredimensjonale røntgenopptak av kjevene og deres omgivelser.

Stråledosen som avgis ved slike opptak er mange ganger lavere enn ved et vanlig CT-opptak. 3D-opptaket og den meget avanserte programvaren gir oss muligheten til å bedømme og planlegge behandling med en helt annen presisjon og nøyaktighet enn ved vanlige todimensjonale røntgenopptak.

Slike 3D-røntgenopptak er spesielt nyttige ved planlegging av implantatbehandling, kirurgiske inngrep som for eksempel fjerning av visdomstenner og diagnostisering av sykdom i kjevene. 3D bildene gir oss en meget nøyaktig og virkelighetsnær gjengivelse av benforhold og anatomi som igjen gjør planlegging og diagnoser bedre og mere forutsigbare. Vi samarbeider med spesialister i radiologi for å sikre god og sikker anvendelse av tredimensjonal røntgen.
Ved implantatbehandling har vi muligheten til å planlegge all behandling på forhånd, og gjøre den kirurgiske innsettingen av implantater med en mal som tillater ”kirurgiløs” innsetting av implantater(nøkkelhulls kirurgi). Dette gir mye mindre ubehag under tilhelingen og er en metode som gir stor forutsigbarhet og nøyaktighet.
 

Bestill time

Bestill time - eksisternde

Legg igjen din henvendelse her
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.